Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cristian Toader Pasti: Candidatul trebuie anunțat. Deja intrăm în criză

Crede că PSD intră deja „în CRIZĂ” la Târgu-Jiu. Cristian Toader Pasti le cere șefilor partidului să anunțe cât mai repede candidatul la primăria municipiului.

Reacția consilierului municipal vine după ce liderul PSD Târgu-Jiu, viceprimarul Aurel Popescu, a lăsat impresia că ar putea renunța la ideea unei noi candidaturi. În cursă rămân celălalt viceprimar, Adrian Tudor și fostul prefect, Ciprian Florescu.

Pasti consideră că, la alegerile europarlamentare, candidatul PSD la primărie ar fi trebuit să se afle în fruntea staff-ului de campanie.

Cristian Toader Pasti este convins că Aurel Popescu vrea să se retragă din cursa internă, pentru că șefii PSD au amânat desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Ba mai mult, vor să facă un nou sondaj de opinie, în perioada următoare.

„Eu zic să facem sondaje după alegeri. Mai sunt câteva luni și vin localele, candidatul trebuie să-și facă o echipă” comentează Pasti.

Pantelimon Manta consideră însă că este un lucru firesc ca Aurel Popescu să facă pasul lateral, în condițiile în care, în 2017, a pierdut alegerile parțiale în fața actualului primar liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here