Ultima Ora

15:47 Pecingină: Prin respectarea celor solicitate de ei, pe CEO scrie faliment!

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină explică, pe pagina de socializare, de ce nu poate fi adoptată legea de reducere a vârstei de pensionare în forma solicitată de protestatarii aflați în stradă la Târgu-Jiu, de mai bine de patru săptămâni.

”Dacă acesta lege ar produce efecte astăzi, ar duce în mod inevitabil la blocarea activității C.E.O. (…) Contribuțiile sociale doar pentru S.E. Turceni, S.E. Isalnita, S.E. Craiova, S.E. Chișcani sunt în cuantum de 129.824.415 lei, pentru un număr de 2041 salariați” spune parlamentarul liberal.

Liderul sindical Manu Tomescu a reacționat: ”Cu alte cuvinte: “Stați proștilor și munciți în producție până la 55, 57 sau nu în puține cazuri chiar peste 60 de ani! Nu contează dacă muriți sau trăiți, așa că luați- vă gândul de la scăderea vârstei de pensionare! Încadrarea minerilor și energeticienilor la condiții speciale de muncă în legea pensiilor, a fost doar o altă PĂCĂLEALĂ ELECTORALĂ, așa că mai ușor cu pretențiile voastre!”.Nu-i nimic Domnule Deputat, timpul merge înainte și vom avea grijă să vă amintim la momentul potrivit!”.

Comment here