Ultima Ora

15:47 Băleşti: Accident cu 4 maşini. Două persoane, rănite

Accident, sâmbătă, pe raza comunei Băleşti, provocat de un şofer din Padeş. Patru autoturisme au fost implicate, iar doi dintre şoferi au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 55 de ani, din comuna Padeș, în timp ce conducea un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și semiremorca, pe DN 67 Ceauru, din direcția Târgu-Jiu către Motru, ar fi acroșat un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Lelești, acesta fiind proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorilor auto de 33 și 31 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Ulterior producerii evenimentului rutier dintre cele trei autovehicule, un bărbat 44 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, a acroșat semiremorca ansamblului de vehicule, rezultând doar pagube materiale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comment here