Ultima Ora

15:46 VIDEO. Răfuială în trafic între două clanuri interlope

Scandal monstru între două clanuri interlope din Craiova. Mai mulți bărbați s-au bătut, sâmbătă, cu bâtele în trafic. Întregul moment a fost filmat, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare

Imaginile extrem de violete au fost surprinse, sâmbătă, în jurul prânzului în Cartierul Craiovița Nouă. Mai mulți indivizi au ieșit din mașini și s-au năpustit asupra altor mașini care așteptau la semafor. Înarmați cu bâte, agresorii au lovit cu putere cele două autoturisme. Din primele informații este vorba despre două grupări interlope periculoase din Craiova, care au neînțelegeri mai vechi.

“Membrii acelorași clanuri au fost implicate într-o altercație similară, în urmă cu aproximativ o săptămână. Magistrații au dispus ca măsură preventivă „controlul judiciar” și nu „arestul preventiv”” este mesajul postat de Sindicatul Europol.

Polițiștii doljeni spun că, în total, au fost avariate patru autoturisme.

”În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au fost sesizati cu privire la faptul că, în cartierul Craiovița Nouă, a avut loc o altercație între mai multe persoane. Politiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercație, acestea fiind conduse la sediul poliției pentru audieri. În timpul altercației au fost folosite obiecte contondente, fiind totodată provocate avarii unui număr de patru autoturisme. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here