Ultima Ora

15:46 Amenzi aplicate de ITM Gorj pentru munca la negru

Amenzi de 110.000 de lei, aplicate de inspectorii de muncă, săptămâna trecută, în Gorj, pentru diverse abateri de la lege. Au fost descoperite și două cazuri de muncă la negru, în Târgu-Jiu și la Săcelu.

”Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a efectuat, în perioada 25-29.11.2019, 51 de controale care au vizat atât domeniul relaţiilor de muncă, cât şi al securităţii şi sănătăţii în muncă. În urma deficienţelor constatate, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 110.000 de lei şi s-au dispus 179 de măsuri cu termen limită de îndeplinire de către angajatorii sancţionaţi.

„În perioada amintită, inspectorii de muncă cu atribuţii de control în domeniul relaţiilor de muncă au depistat două cazuri de muncă fără forme legale de angajare, unul în municipiul Târgu-Jiu, la un punct de comercializare a legumelor, iar cel de-al doilea la o stână din comuna Săcelu. În fiecare dintre cazuri a fost aplicată amendă în sumă de 20.000 de lei”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj” se arată într-un comunicat de presă al instituției.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here