Ultima Ora

15:43 Situația COVID-19 în Gorj

Direcția de Sănătate Publică a raportat, duminică, un nou deces de coronavirus. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 83 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: fibrilație atrială; cardiomiopatie dilatativă; hipertensiune arterială; accident vascular cerebral ischemic, sechelar și diabet zaharat tip II. În plus, au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

“În data de 18 octombrie 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 736 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
  • 2460 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 2160 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 118 persoane au decedat.

 De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 83 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: fibrilație atrială; cardiomiopatie dilatativă; hipertensiune arterială; accident vascular cerebral ischemic, sechelar și diabet zaharat tip II.

 De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 14168 teste, din care 32 sunt în așteptare.  De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  • 14 teste pozitive de la laboratorul din sistemul public;  
  • 5 teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat”, a transmis DSP Gorj.

Comment here