Ultima Ora

15:42 Spiridușii lui Moș Nicolae au dus daruri copiilor din Centrul Maternal

În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, copiii și mămicile de la Centrul Maternal din Târgu-Jiu au avut parte de o surpriză, în curtea Complexului de Servicii Alternative la Protecția Rezidențială (CSAPR) ajungând mașina cu care însuși Moș Nicolae duce cadouri copiilor cuminți.

”În mijlocul copiilor au coborât, încărcați cu daruri, ”spiridușii” Moșului, pe care cei mici și mămicile lor îi așteptau cu nerăbdare. Acești oameni cu suflet cald și bun sunt: Vlădoiu Ramona, Buzulică Virgil și Avramescu Robert, cărora le mulțumim pentru vizită și pentru daruri. Bucuroși peste măsură, copiii abia și-au stăpânit emoțiile pentru a putea să se adune și să recite poeziile pregătite pentru Moș Nicolae.

Rând pe rând, fiecare copil a pus în scenă câte un scurt moment artistic, iar la final toți au primit cadouri. La momentul actual, pe Centrul Maternal se află 5 mame cu 7 copii, iar pe Centrul de Zi din cadrul CSAPR Târgu-Jiu, structură aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, sunt înscriși 13 copii.

Moșul a avut cadouri pentru fiecare și, înainte ca alaiul să pornească și spre alți copii, ajutoarele lui Moș Nicolae au făcut și câteva poze cu micuții noștri, care radiau de fericire. Mulțumim tuturor celor care în această perioadă s-au gândit și la copiii din sistemul de protecție specială și au pregătit daruri pentru ei!” transmite conducerea DGASPC Gorj.

Comment here