Ultima Ora

15:41 „Ceaușescu”, amendat cu 300 de lei

Protestatarul Marian „Ceauşescu” Moroşanu a fost amendat, miercuri, cu 300 de lei, pentru injurii şi expresii jignitoare adresate preşedintelui Klaus Iohannis, premierului Nicolae Ciucă şi preşedintelui Senatului, Marcel Ciolacu, la evenimentul „Romania – NATO, 20 de ani”, organizat de Ministerul Apărării Naţionale la Cercul Militar Naţional.

„Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei 3 Poliţie şi sancţionată cu amendă, în valoare de 300 de lei, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, în conformitate cu prevederile art. 2, alin 1) din Legea nr. 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare”, au informat oficiali ai Jandarmeriei, pentru AGERPRES.

Moroşanu a venit, miercuri dimineaţa, pe un trotuar în zona Palatului Cercului Militar Naţional, de unde a apostrofat mai mulţi invitaţi la evenimentul de celebrare a 20 de ani de la intrarea României în NATO.