Ultima Ora

15:41 Ce spune Rareș Bogdan despre ceasul de 30.000 de euro cu care a mers la piață

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat luni, întrebat de faptul că a mers la piaţă cu un ceas de 30.000 de euro, că este un om asumat și că îşi permite să poarte ceasuri şi costume de care vrea şi nu merge în salopetă, „ca să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu”. Liberalul spune că a câștigat mulți bani de presă și că are o colecție de ceasuri în valoare de 200.000 de euro, arată digi24.ro.

„Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu, şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”, a afirmat Bogdan.

Presa locală a dezvăluit că ceasul pe care îl purta europarlamentarul când a fost în piața din Șimleu Silvaniei este un model Rolex Yacht-Master 40, în valoare de 30.000 de euro.

Întrebat dacă este moral acest gest, Rareş Bogdan a răspuns: „Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin, e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000 (de euro – n.r.). Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000 (de euro – n.r.), am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong, să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place Pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”.

Comment here