Ultima Ora

15:40 Scandal și îmbrânceli la alegerile pentru conducerea PNL Timișoara

Scandal și îmbrânceli la alegerile pentru conducerea PNL Timișoara. Atmosfera s-a încins la alegerile organizate din nou în județ.

Conform Digi24, cele două tabere rivale din rândul liberalilor timișoreni s-au luat la ceartă de când au aflat că regula de acces la conferință este ca participanții să fie înregistrați și să primească o brățară și buletinul de vot. Iar cei care nu sunt pe convocator să nu fie lăsați să intre. În fața mall-ului a continuat scandalul între susținători, au mutat garduri de protecție, iar după ce au reușit să urce scările, s-au războit și acolo. Chiar și pe hol a continuat circul, iar un alt schimb de replici tăioase a avut loc și în fața ușii unde este organizat evenimentul.

În cursa pentru funcția de președinte al organizației s-au înscris 17 candidați, iar alegerile au mai fost organizate și pe 3 iulie. Însă, din cauză că nu s-au defăşurat corespunzător, au fost reluate astăzi.

Marcel Ciolacu a atacat dur Partidul Național Liberal, după scandalul care a izbucnit, sâmbătă, la alegerile pentru șefia PNL Timișoara.

„Voi sunteți urmașii Brătienilor? Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât, care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, spune preşedintele PSD într-o postare pe Facebook.

Comment here