Ultima Ora

15:39 Ambasadorul Pakistanului, la stâna de pe Transalpina

Ambasadorul Pakistanului în România a vizitat miercuri, 14 iulie, Transalpina și a făcut un popas la Stâna Ştefanu, unde s-a bucurat de ospitalitatea băciţei Mărioara Babu.

Ambasadorul Zafar Iqbal a îmbrăcat un cojoc din lână specific ciobanilor, a mers la turma de oi şi s-a fotografiat cu un miel. Mai mult decât atât, le-a dat o mână de ajutor ciobanilor de la stână şi i-a ajutat să pregătească bulzul şi îl servească turiştilor.

„Am fost onoraţi să-l avem oaspete la stână pe Domnia Sa, Dl. Zafar Iqbal, ambasadorul Pakistanului în România. Am descoperit un om foarte modest şi jovial. A fost încântat să vadă că România are ocupaţii tradiţionale. Ne-a explicat că şi în Pakistan oieritul şi creşterea animalelor sunt ocupaţii tradiţionale şi a fost fericit să deguste din preparatele noastre. Chiar ne-a ajutat la prepararea bulzului! Domnule Ambasador, să reveniţi, după cum aţi promis!“ a notat Mărioara Babu pe pagina sa de Facebook.

Comments (1)

  1. A venit ambasadoru’ sa-i aduca Marioarei Babu bonuri fiscale, case de marcat si contracte de munca pentru angajatii fara contracte? Sau sa-i aduca facturi fiscale din Pakistan pentru carnea de oaie, smantana si malaiul de la Kaufland? Pana cand ANAFul, Inspectia Muncii, Garda de Mediu si alte institutii ale Statului vor urca la Marioara doar sa-si umple burtile cu mancare si capetele cu alcool, fara a verifica legalitatea functionarii fabricii de miliarde a marioarei Babu?

Comment here