Ultima Ora

15:38 TOȚI copiii legitimați la cluburi sportive și TOȚI primarii, invitați la inaugurarea stadionului

Circa 1000 de invitații gratuite pentru copiii legitimați la cluburile sportive din județ, pregătite de autoritățile locale de la Târgu-Jiu pentru evenimentul de inaugurare a stadionului municipal, din data de 25 octombrie.

Marcel Romanescu a făcut anunțul, miercuri, într-o conferință de presă. Edilul municipiului a pregătit invitații și pentru toți primarii și parlamentarii din județ, dar și pentru oamenii de afaceri care susțin sportul.

Intrarea pe stadion, la evenimentul din 25 octombrie, se va face începând cu ora 14:00. În deschidere, de la ora 15.00, va fi meci între o selecționată din foste glorii ale Naționalei României și una din foști jucători ai Pandurii Târgu-Jiu. De la ora 18:00, Pandurii Lignitul Târgu-Jiu va disputa prima partidă oficială pe noul stadion, contra Universității Cluj. Reprezentanții FRF sunt așteptați, joi, la Târgu-Jiu, pentru omologarea arenei, a anunțat Marcel Romanescu.

Direcția de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu va administra noul stadion municipal. Primarul Romanescu i-a solicitat directorului Carmen Tătaru să-i prezinte un regulament de folosire a bazei sportive, în care să fie specificate și taxele de închiriere.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here