Ultima Ora

15:38 Familie necăjită din Godinești, ajutată de polițiștii gorjeni

Polițiștii gorjeni au sărit în sprijinul unei familii din Godinești, a cărei unică sursă de venit este alocația fiicei.

Cazul fetei care, împreună cu tatăl ei, în vârstă de 64 de ani, trăiesc doar din alocația de 210 lei, a fost prezentat în presa locală.

”Astăzi, polițiștii gorjeni au avut șansa de a cunoaște doi oameni extraordinari: un tată devotat în totalitate creșterii și educării ființei care, pentru el, reprezintă tot universul. Este vorba de fiica lui, care este elevă în clasa a IX-a, la un colegiu de prestigiu din municipiul Târgu-Jiu și are rezultate foarte bune la învățătură.

Încă de săptămâna trecută, de când am aflat despre cazul acestei familii, ne-am mobilizat pentru a strânge ”cele de trebuință” unei familii, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor: alimente, un brad de Crăciun, haine, sume de bani, dar și tradiționalul porc de Crăciun, toate obținute din donațiile polițiștilor. Ne-am dorit ca și ei să simtă, la rândul lor, magia sărbătorilor și să își regăsească speranța, care rătăcise zadarnic pe drumul vieții lor, date fiind încercările la care au fost supuși.

Astăzi am reușit să ducem la îndeplinire cele propuse, astfel că ne-am prezentat la poarta familiei din Godinești, care ne-a primit cu emoție și lacrimi de fericire. Polițiștii, împreună cu cele două gazde, au împodobit bradul de Crăciun, spre bucuria elevei, care a fost mândră să așeze steaua în vârf. Fetița le-a mărturisit polițiștilor că în viitor, își dorește să urmeze cursurile unei facultăți de Drept, deoarece este atrasă de latura de Criminalistică și își dorește o carieră în magistratură” a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Comment here