Ultima Ora

15:36 TENSIUNE în PSD. AEP nu rambursează banii! Cât pierde Manda

Autoritatea Electorală Permanentă a respins rambursarea către PSD a sumei cheltuite de partid în campania pentru europarlamentare, pe motiv că persoana împuternicită nu a prezentat semnătura preşedintelui de atunci al partidului.

Potrivit preşedintelui AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, este vorba despre 3,38 milioane de lei.

„Exista o semnătură care nu era susţinută de un mandat al preşedintelui în funcţie. Deşi aceste documente au fost depuse ulterior deciziei de nerambursare, noi, ca autoritate, la acest moment nu mai putem face absolut nimic, deoarece toate documentele au intrat în circuitul civil, potrivit legii noi nu mai pute anula decizia”, a declarat, miercuri seară, Constantin-Florin Mituleţu-Buică.

Mituleţu-Buică a arătat că nu a existat un document „din care să reiasă clar împuternicirea că domul Drăghici avea reprezentarea legală din partea preşedintelui în funcţie”, astfel încât să se poată acorda rambursarea. Preşedintele AEP a precizat că autoritatea s-a adresat de trei ori PSD, dar partidul nu a răspuns, iar termenul legal de 60 de zile în care partidul ar fi putut răspunde a expirat.

Printre social-democrații care pierd sume importante se află: Rovana Plumb(800.000 de lei, declarați împrumutați), Claudiu Manda (430.000 de lei) și Natalia Intotero (200.000 de lei).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here