Ultima Ora

15:35 Reacția lui Boloș după ce a fost numit ”păpușă voodoo”

Premierul Marcel Ciolacu l-a comparat, luni, pe ministrul liberal al Finanțelor, Marcel Boloș, cu o păpușă voodoo. El a făcut comparația la o întâlnire a primarilor, mulți dintre ei nemulțumiți de decizia guvernului de a interzice anumite cheltuieli în ultimele două luni ale anului.

”Marcel Boloș a reușit până la urma și să s-a străduit să-mi ia fața și să devină un fel de păpușă voodoo pe care toate lumea vrea să o înțepe. Eu nu o să îl înțep niciodată pe Marcel Boloș. Știu ce l-a speriat ca ministru. A văzut pericolul blocajului total al României, pericolul de a pierde peste 70 de miliarde de euro fonduri europene”, a spus Ciolacu în condițiile în care ministrul Finanțelor s-a opus, în primă fază, proiectului legii pensiilor promovat de PSD, dar, ulterior, a dat aviz pozitiv proiectului.

Marcel Boloş a reacționat afirmând că ”aceste lucruri nu poate să le comenteze”.

”Eu rămân în continuare adeptul lucrurilor corect făcute, cu onestitate şi cu tratarea lor profesional. Că unii văd că am fost poate mai dur sau că am fost, eu spun realist…dacă e să avem o abordare foarte corectă, trebuie să luăm în calcul aceste riscuri şi măsurile noastre pe ceea ce înseamnă încasări de venituri la bugetul de stat, din zona implementării proiectelor de digitalizare, din combaterea evaziunii fiscale, să vedem ce rezultate dau şi cât de sustenabile sunt”, a spus Boloş.

Comment here