Ultima Ora

15:35 Gilortul, înfrângere severă

Singura echipă care reprezintă Gorjul la nivelul Diviziei C, Gilortul Târgu Cărbuneşti a suferit cea mai drastică înfrângere de la promovarea în eşalonul 3 al fotbalului românesc. Gorjenii au pierdut la scor, 0-6, la CS Dumbrăviţa, în etapa a-X-a a seriei C4.

Pe arena Ștefan Dobay din Dumbrăvița, Gilortul a primit o corecție severă din partea formaţiei timişene care a controlat autoritar meciul şi a penalizat greşelile din apărarea grupării antrenate de Mario Găman.

Gazdele au dat dovadă de eficiență maximă în prima parte a jocului, reuşind să înscrie 3 goluri din trei șuturi pe poartă. Bănățenii şi-au dublat avantajul în ultimele 10 minute ale jocului.

După 10 etape, echipa din Târgu Cărbuneşti rămâne pe ultimul loc în clasament cu 2 puncte. Etapa viitoare, divizionara C, Gilortul va da piept cu o altă grupare din Banat, CSC Ghiroda Giarmata.

Liderul detaşat al seriei C4 este U Craiova 1948, cu 28 de puncte. Echipa lui Adrian Mititelu ar putea juca următoarea etapă pe noua arenă de la  Târgu Jiu.

CSC Dumbrăvița – Gilortul Târgu Cărbunești 6-0 (3-0)

Au marcat: Codrea (15’, 27’), Drăghici (36’), Enciu (79’, 81’), Făgărășanu (89’).

Gilortul: Jianu – Buzurin (50’ Ancuța), Dolcescu, Ion, M. Paștiu – Cîrstoiu (77’ Gîlceavă), Avămescu (cpt.) – Bubuioc (50’ Oprișa), Codin, Almăjanu (77’ Sorea) – Meliță. Antrenori: Mario Găman și Boby Staicu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here