Ultima Ora

15:34 LOTUL selecționatei “Dolce Vita” pentru amicalul cu Pandurii

Pandurii Târgu-Jiu va disputa un meci amical cu selecționata Campionatului de Minifotbal de la Dolce Vita, miercuri, de la ora 15:00, pe unul dintre terenurile de la Stadionul Municipal. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune locală, Accent TV și va putea fi urmărită și pe pagina de Facebook a televiziunii.

A fost stabilit și lotul de jucători al selecționatei de minifotbal care va înfrunta divizionara secundă în partida de miercuri. Toți cei 16 fotbaliști, convocați pentru acest meci extrem de interesant, sunt jucători activi în fotbalul pe teren mare, majoritatea fiind componenți ai echipelor de Liga 4 din fotbalul județean. Sunt prezenți în lot și doi jucători de la nivelul Ligii a 3-a, de la Gilortul Târgu-Cărbunești, Alexandru Avrămescu și Bogdan Dolcescu.

Nu lipsesc jucătorii tineri și talentați, care au impresionat la minifotbal în Complexul Dolce Vita, dar și cu experiență în fotbalul pe teren mare, precum: Ionuț Gruia, Luis Scurtu, Răzvan Vulpe sau Răzvan Vespe.

Majoritatea jucătorilor convocați pentru acest meci-eveniment provin de la primele 3 clasate din Liga 1 Dolce Vita: 7 jucători de la ACS Victoria Târgu-Jiu, 4 jucători de la Dream Team Târgu-Jiu și 2 jucători de la Peppy Dolce Vita. Două echipe din Liga 2 Amatori oferă și ele câte un jucător la lot: Primăria Bălești și Răzvy Team, în timp ce un jucător provine de la o echipă cu ștate vechi în Liga 1, Primăria Bîlteni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here