Ultima Ora

15:34 Câte certificate de CO2 mai are de achiziționat UATAA Motru

Ședință de îndată a Consiliului Local Motru, miercuri, referitoare la achiziționarea certificatelor de carbon necesare UATAA, astfel încât uzina să fie conformă cu normele europene până la termenul limită, 30 aprilie.

Conform primarului Gigel Jianu, Uzina de Agent Termic mai are de achiziționat un rest de 13.250 de certificate, din cele 49.000 aferente anului 2019. Consiliul Local s-a întrunit pentru a garanta că va fi făcută plata pe certificatele ce mai trebuie cumpărate.

”UATAA a reușit să cumpere mai mult de 70% din certificatele de CO2 din resurse proprii. Pentru anul 2019, numărul de certificate este dublu față de cel precedent. UATAA mai are de achiziționat 13.250 până mâine, pentru a nu ajunge să plătească penalizarea de 100 de euro pe certificat. Nu dispunea de resurse, așa că am garantat noi că vom plăti aceste rate, în contul subvenției. Este vorba despre 1,8 milioane de lei, în 3 rate, la un preț al certificatului de 20 de euro plus 4,5 euro comisionul” a declarat primarul Jianu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here