Ultima Ora

15:33 PATRU firme de panificație, VERIFICATE. 23 de tone de făină, confiscate

Polițiștii gorjeni au făcut, vineri, verificări în domeniul producerii, transportului şi comercializării produselor de panificaţie.

”Polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 47.000 de lei, au constatat o infracțiune de evaziune fiscală și au indisponibilizat 23.290 de kg de făină și 1.500 de pâini, bunuri în valoare de peste 27.000 de lei. Astfel, în această dimineață(vineri) începând cu orele 5.00, la nivelul judeţului au fost instituite filtre rutiere mixte şi au fost organizate echipe operative, constituite din polițiști de investigare a criminalităţii economice și inspectori din cadrul D.S.V.S.A.

Echipele de control au efectuat verificări la patru agenţi economici specializați în fabricarea pâinii şi a altor produse de panificaţie. Obiectivul acţiunii l-a constituit prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor de panificaţie, identificarea rutelor de transport rutier utilizate de operatorii economici care încalcă dispoziţiile legale incidente domeniului” se arată într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here