Ultima Ora

15:33 BOMBĂ! Cupă revine în ALDE

Ion Cupă anunță revenirea sa în grupul ALDE din Camera Deputaților, ”pentru a da posibilitatea miilor de membri ALDE să poată fi desemnați în secțiile de votare la alegerile prezidențiale”.

”În urma discuțiilor cu toți colegii mei, deputați ALDE, alături de care am construit în ultimii ani proiectul politic democrat-liberal am decis astăzi, 21 octombrie 2019, refacerea grupului parlamentar ALDE la Camera Deputaților, prin reafilierea mea la grup. Am făcut acest gest de reconciliere, absolut necesar, pentru a da posibilitatea miilor de membri ALDE să poată fi desemnați în secțiile de votare la alegerile care urmează. Este exprimarea, într-un moment limită pentru partid, a respectului meu pentru eforturile făcute de acești oameni de-a lungul anilor pentru a ține în viață ALDE, un proiect care dacă nu ar fi fost lovit din toate părțile, ar fi fost astăzi poate principala forță liberală din România. Dincolo de lideri și de orgoliile lor, importanți cu adevărat sunt oamenii care construiesc acolo la firul ierbii, cu sacrificii și cu bună credință. Sper ca acest gest al meu să marcheze un restart general în abordarea destinului politic al ALDE” a comunicat fostul deputat de Gorj, în prezent de Dolj, pe pagina de socializare.

Ion Cupă a demisionat din ALDE pe 16 septembrie, ulterior, liderul formațiunii politice, Călin Popescu Tăriceanu, afirmând despre deputat: ”Mulți colegi mi-au spus: dacă îl pui pe Cupă să spună două propoziții legate, nu poate. Andrușcă de la PSD era parfum de flori!”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here