Ultima Ora

15:32 Angajările de la CE Oltenia. Solicitarea AUR Gorj

AUR Gorj cere selecție de personal transparentă la Complexul Energetic Oltenia. 600 de persoane încadrează în muncă CEO, în această lună, pe fondul creșterii cererii de energie, ca urmare a războiului din Ucraina.

În presa locală au apărut informații că organele judiciare s-ar fi sesizat și ar face cercetări privind comiterea unor infracțiuni, printre care și luare de mită, de către membrii comisiilor care s-au ocupat de selectarea persoanelor, dar și de către alți salariați ai companiei.

”Noile angajări din Complexul Energetic Oltenia, suspectate de corupție! Din ce în ce mai mulți gorjeni se plâng de faptul că din cele 600 de noi locuri de muncă disponibile la CEO, majoritatea sunt deja acontate de persoane favorizate de oameni politici locali sau de lideri de sindicat. Umblă vorba prin târg că inclusiv organele judiciare s-au autosesizat. Solicităm pe această cale factorilor decidenți ca procesul de recrutare să se desfășoare într-un mod transparent, fără intervenții ale unor politicieni sau sindicaliști, astfel încât toți gorjenii interesați să beneficieze de șanse egale!” transmite AUR Gorj.

Comment here