Ultima Ora

15:29 Motreancă dată dispărută. UPDATE: A fost găsită

UPDATE: În cursul zilei de joi, femeia a fost identificată pe raza localității Samarinesti și a precizat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În data de 19 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizaţi cu privire la faptul că la data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, numita HOARĂ VALENTINA SIMONA, de 46 de ani, din municipiul Motru, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,67 metri, constituţie corpolentă, greutate aproximativă 70 kg, ten deschis, ochii albaștri, păr roșcat până la nivelul umerilor, faţă ovală, prezintă o cicatrice postoperatorie în zona abdominală. La data plecării, femeia purta o geacă de fâș neagră, pantaloni de culoare neagră și încălţăminte sport, de culoare neagră.

Orice persoană care poate oferi relații cu privire la identificarea persoanei în cauză, este rugată să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Comment here