Ultima Ora

15:26 Încă un centru de vaccinare se deschide în Gorj

Începând cu data de 1 martie, la nivelul județului Gorj, încă un cabinet va deveni operațional pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. Este vorba despre cabinetul de vaccinare din comuna Bălești, satul Ceauru, care va funcționa în sala de sport a Școlii Gimnaziale ,,Antonie Mogoș’’.

 “De asemenea, tot cu data de 1 martie, va deveni operațional încă un flux în incinta Stadionului Municipal Târgu Jiu. Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi”, transmite Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând cu data de 27 februarie și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul 0214144453.

Comment here