Ultima Ora

15:25 Victor Ponta: Cei mai mulți pesediști merg la PNL

Victor Ponta, reacție pe pagina de socializare, după ce un al treilea parlamentar PSD, Cristina Burciu, a trecut la PNL în ultimele zile. Fostul premier afirmă că PNL devine ”noul PSD”, pentru că liberalii preiau atât metodele, cât şi oamenii PSD.

„Politica românească are parte de multă ironie. Am tot luptat contra acuzațiilor celor de Dreapta( PNL – PMP – USR) care spuneau că la Pro România vin prea mulți foști “pesediști” și că Pro România devine un “nou PSD”. Acum s-a rezolvat problema: cei mai multi pesediști merg la PNL și, prin ceea ce face, PNL devine “noul PSD”!” notează deputatul de Gorj.

Deputatul PSD Cristina Burciu și-a anunțat, miercuri, afilierea la grupul parlamentar al PNL, după ce la sfârșitul lunii octombrie, anunțase că va vota învestirea Guvernului Orban, pe motiv că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate. Elena Hărătău, alt deputat PSD care a votat învestirea Guvernului Orban, a anunțat, recent, conducerea Camerei Deputațillor, că a demisionat din grupul PSD și că va activa în grupul parlamentar al PNL. Și fostul deputat PSD Mihaiță Găină, care a votat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, a trecut în grupul parlamentar PNL. Găină și-a dat demisia din PSD pe 1 octombrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here