Minerit și Energie

Mobilizare în CE Oltenia pentru angajatul a cărui casă a fost distrusă de incendiu

Angajatul CE Oltenia, Marin Tănasie, căruia i-a ars casa în urmă cu două săptămâni are în continuare nevoie de sprijin, spune liderul sindical Manu Tomescu.

Tănasie lucrează ca sudor la S.E.Rovinari. Casa din Godinești, în care locuia împreună cu alți cinci membrii ai familiei- soție, copii și părinți- a fost complet afectată de incendiul izbucnit în urmă cu aproape două săptămâni. De atunci, colegii s-au mobilizat și au ajutat cum au putut, pentru ca imobilul să fie refăcut.

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit umanitar din puținul vostru și fac apel în continuare la susținerea tuturor celor care nu au apucat să o facă până acum, să ofere sprijin pentru a-l ajuta în continuare pe colegul nostru care are nevoie de solidaritatea și umanitatea tuturor salariaților din C.E.Oltenia și nu numai! Chiar dacă se avansează cu lucrările încă mai este mult până când familia colegului nostru va putea să revină în casă, așa că vă postez în continuare contul în care puteți să depuneți. Tănasie Marin Ion, cont BCR în lei: RO62RNCB0318041884060001” a transmis, vineri, liderul sindical Manu Tomescu.

Comment here