Ultima Ora

15:25 Fiica Elenei Lasconi: Regret declarațiile de sâmbătă

Oana Lasconi revine cu un nou mesaj, în care spune că regretă declarațiile făcute sâmbătă și că nu ar fi trebuit să se arunce cu capul înainte.

În mesajul postat pe Instagram, Oana Lasconi le mulțumește celor care au susținut-o „în această perioadă dificilă”.

„Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Regret felul și modul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care vă jur ca am învățat-o. Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă – homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet”, spune Oana Lasconi.

Elena Lasconi, desemnată cu două săptămâni în urmă cap de listă USR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, a dezvăluit într-un interviu că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. Declarația a dus la retragerea sa de pe listă și a provocat o reacție virulentă a fiicei sale, care s-a declarat „dezgustată”, spunând că „această discriminare jegoasă” nu are loc la ea în familie şi că din acest motiv nu o mai susţine pe mama sa din niciun punct de vedere.

Comment here