Stirile ZileiTârgu-Jiu

Excluderea lui Lădaru. Weber: Conducerea PSD Târgu-Jiu a avut toate argumentele

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a declarat, vineri, că noua conducere a organizației municipale a avut “toate argumentele” pentru a-l exclude pe Eduard Lădaru din partid.

Consilierul PSD a fost dat afară, joi, după o serie de critici la adresa conducerii organizației, în ultima perioadă. Lădaru s-a pronunțat vehement împotriva sosirii în partid a primarului liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu. Weber spune că Lădaru nu a respectat statutul și nici linia partidului.

Comments (1)

  1. Deci, atât a mai rămas din democrația partidului social-DEMOCRAT.
    Așadar, de la Weber citire: „Consilierul PSD a fost dat afară, joi, după o serie de critici la adresa conducerii organizației”, deci „Lădaru nu a respectat statutul și nici linia partidului.”
    Bottom line: se pare că s-a schimbat statutul PSD, iar acum noua direcție este: „Lăsați traseiștii și oportuniștii să vină la PSD. Nu mai dăm funcțiile la membrii noștri, ci la transfugii altora, deveniți dă stânga peste noapte”.
    Păi, spuneți așa, fraților, că s-a privatizat și PSD-ul, cu alte cuvinte, cine îndrăznește să spună adevărul, e indezirabil, jos cu el! Și când ne gândim că pe vremea lui Ceaușescu era încurajată critica de partid chiar prin Statut…

Comment here