Ultima Ora

15:24 Acuzat că și-a ucis soția și fiica, iar apoi a dat foc la casă

Un bărbat a fost reținut duminică, fiind acuzat că și-a ucis soția, în vârstă de 47 de ani și fiica, în vârstă de 14 ani, într-o casă părăsită din Manoleasa, județul Botoșani. Bărbatul a încercat să își ascundă fapta, incendiind casa.

Principalul suspect ar fi chiar soţul femeii, cu care aceasta se certase în urmă cu câteva zile, arată observatornews.ro. După scandal, femeia şi-a luat fiica şi a plecat la mama ei, acolo unde a rămas câteva zile. La un moment dat, bătrâna le-a spus că nu le mai poate găzdui, aşa că cele două s-au refugiat în casa părăsită. Sâmbătă dimineaţă a observat fum ieşind din casă şi a alertat vecinii. 

Oamenii au sărit în ajutor și au reușit să stingă incendiul, însă, într-o încăpere, le-au găsit pe cele două femei întinse pe jos, fără suflare. Iniţial, s-a bănuit că ar fi murit intoxicate cu fum, asta pentru că în cameră s-au găsit mai mulţi coceni arși într-un lighean metalic. Poliţiştii au descoperit, apoi, că femeia de 47 de ani era tăiată la nivelul gâtului, astfel că au început cercetările pentru crimă. Soțul femeii, în vârstă de 53 de ani, este în custodia Poliţiei.

Comment here