Ultima Ora

15:23 Gorjean condamnat la 19 ani de pușcărie, după ce și-a ucis cel mai bun prieten

Condamnare definitivă pentru un criminal din Târgu-Cărbunești. Bărbatul, de 45 de ani, acuzat că, în urmă cu zece ani, și-a ucis cel mai bun prieten pentru a rămâne cu soția acestuia, a fost condamnat definitiv, vineri, la închisoare cu executare.

Curtea de Apel Craiova a respins contestația depusă de Dianu Felix la sentința prin care Tribunalul Gorj îl condamna, în urmă cu doi ani, la 19 ani de detenție. Ca urmare, vineri, instanța de la Târgu-Jiu a emis mandat de arestare pe numele criminalului, iar IPJ Gorj a comunicat că l-a și identificat pe individ pentru a-l duce în penitenciar.

„În cursul zilei de astăzi, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Orașului Țicleni, a fost depistat pe raza orașului Țicleni, un bărbat, de 45 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, pe numele căruia, la data de 25 septembrie a.c., Tribunalul Gorj a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiunea de omor calificat, acesta fiind condamnat la 19 ani și șase luni de închisoare cu executare. Bărbatul urmează a fi încarcerat de polițiști în Penitenciarul Târgu-Jiu”, a transmis IPJ Gorj.

Conform sentinței de condamnare, Dianu Felix este obligat să le plătească rudelor bărbatului ucis de el, Daniel Nistor, daune morale în valoare de sute de mii de lei. Trupul neînsuflețit al victimei nu a fost descoperit niciodată, iar criminalul a negat mereu faptele, mizând pe faptul că, în lipsa cadavrului, nu va putea fi condamnat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here