Ultima Ora

15:22 Polițist de frontieră, găsit ÎMPUȘCAT în cap. A lucrat și în cadrul IJJ Gorj

Un polițist din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Porțile de Fier II a fost descoperit fără semne vitale, în timpul unei misiuni de supraveghere a frontierei. Bărbatul a lucrat și în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj.

”În data de 20.03.2020, în jurul orei 11:50, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin.

Agentul, în vârstă de 39 de ani, a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri „G.A. Ghica”, din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011 când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara – SPF Severin, dată la care a fost şi testat psihologic.

Agentul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare” se arată într-un comunicat de presă al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here