Ultima Ora

15:22 Morega: PNL va pierde din primari

Dan Ilie Morega, convins că Partidul Național Liberal nu va lua, la alegerile locale, în Gorj, niciun primar în plus față de cei obținuți în 2016.

Ba mai mult, crede că liberalii vor pierde din edili. Una dintre nemulțumirile, din rândul primarilor PNL, ar fi aceea că Guvernul Orban a desființat Programul Național de Dezvoltare Locală și nu a pus nimic în loc

“Am avut o mare încredere în Ludovic Orban. Nu mai poate ține în mână județele! Au devenit un fel de voievodate cu guvernatori, au independență totală, fac ce vor” a comentat, miercuri, într-o conferință de presă, președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice.

Dan Ilie Morega îl critică, din nou, pe liderul PSD Gorj, Mihai Weber, care nu și-a stabilit nici până acum candidații pentru locale, în toate localitățile din județ.  

Dan Ilie Morega crede că Partidul Mișcarea Populară, aflat acum la guvernare alături de liberali, poate lua peste 6-7 procente în Gorj la alegerile locale, și asta și datorită directorilor numiți în deconcentrate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here