Ultima Ora

15:22 Campania „Donează sânge, salvează o viaţă!”. Jandarmii gorjeni au donat sânge

Un număr de 1.000 de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din ţară, joi şi vineri, în cadrul unei noi acţiuni de donare de sânge organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Patriarhia Română.

Campania „Donează sânge, salvează o viaţă!” a debutat în anul 2013, la iniţiativa părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru, cel care este şi coordonatorul proiectului şi se derulează cu binecuvântarea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel.

”În perioada 07-08 octombrie a.c., jandarmii gorjeni se alătură voluntar campaniei ,,Donează sânge! Salvează o viață!”, campanie derulată la nivel național întrucât există un deficit mare de sânge în centrele de transfuzii sanguine. Astfel, la Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, jandarmii donează zilnic sânge în această perioadă. Veniți și voi, e important să aducem o mică alinare pentru cei care sunt în suferință și care, mai mult ca oricând, au nevoie de ajutorul nostru al tuturor!” a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.

Comment here