Ultima Ora

15:21 Dăncilă: Mergem cu candidatura la prezidenţiale înainte. Vom intra în turul II

Viorica Dăncilă a declarat, joi, după ce moţiunea de cenzură a trecut, că nu renunţă la candidatura la alegerile prezidenţiale. Liderul PSD a afirmat că şi în 2016 formaţiunea a venit din opoziţie şi a avut un scor mare.

„Vom intra în turul al doilea, mergem cu candidatura la prezidenţiale înainte. Sâmbătă vom avea relansarea candidatului. Dacă ne amintim, în 2016, PSD a venit din Opoziţie şi a avut un scor foarte mare”, a declarat Viorica Dăncilă, după ce moţiunea de cenzură a trecut în Parlament.

Liderul PSD a mai spus că va veni cu un program pentru alegerile prezidenţiale.

Viorica Dăncilă a declarat că nu va face un pas în spate de la şefia PSD şi nu are ce să îşi reproşeze. Liderul social-democrat a precizat că, alături de colegi, a adoptat măsuri bune pentru populaţie şi a ţinut echipa PSD unită, după rezultatul la europarlamentare.

„După cum ştiţi am fost aleasă prin Congres. Rămân la şefia PSD. Nu am cum să fac un pas în spate şi nu voi face un pas în spate. Nu îmi reproşez nimic. Am ţinut după europarlamentare o echipă unită, împreună cu colegii am adoptat măsuri bune pentru populaţie. Nu am ce să îmi reproşez. Ca un guvern foarte bun (întrebată cum va rămâne în istorie – n.r.)”, a afirmat Viorica Dăncilă, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de către Parlament.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here