Ultima Ora

15:20 Senatorul Cârciumaru face apel la UNITATE

Florin Cârciumaru, senator PSD Gorj, face apel la unitate, într-o declarație pe care urmează s-o citească, miercuri, 27 noiembrie, în plenul parlamentului. ”Unitatea este principiul pe care trebuie să se reformeze partidul, dacă dorim să redevenim în topul preferințelor electoratului din România” atenționează parlamentarul, în contextul tensiunilor apărute în Partidul Social-Democrat după eșecul usturător de la alegerile prezidențiale.

”În ciuda rezultatului obținut de PSD la alegerile prezidențiale, noi, social-democrații, trebuie să fim mai determinați pe eșicherul politic din România. Totuși, PSD trebuie să acționeze cu calm, responsabilitate și în concordanță cu realitatea politică, întrucât Klaus Iohannis a câștigat alegerile pe fondul unui vot de blam dat de electorat PSD-ului. Partidul Social Democrat va milita pentru apărarea democrației și drepturilor românilor aflați sub guvernul liberal al lui Klaus Iohannis.

Partidul Social Democrat va fi, în continuare, cea mai activă și fermă formațiune politică și va reacționa prompt, ori de câte ori Iohannis și guvernul său vor fenta legile și Constituția țării. În pofida rezultatului din acest tur electoral și a frământărilor interne, PSD va deveni mai unit și mai determinat pentru recâștigarea alegerilor locale din 2020, inclusiv a celor parlamentare de anul viitor. De fapt, unitatea este principiul pe care trebuie să se reformeze partidul, dacă dorim să redevenim în topul preferințelor electoratului din România.

Trebuie să recunoaștem cu toții că partidul trece poate prin cel mai dificil moment și trebuie să lăsăm ambițiile și interesele personale deoparte, să nu ne întunece rațiunea. Din experiența noastră, am constatat că tensiunile interne ne fac rău tuturor și slăbesc și mai mult partidul . Pentru a evita aceste lucruri e nevoie de mai multă comunicare, toleranță, echilibru și înțelepciune. Totodată, situația actuală din PSD necesită o analiză profundă și luarea unor măsuri ferme pentru a repune PSD în prim planul politicii românești. Chiar și după aceste tensiuni, rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente complicate. PSD este în continuare un partid puternic!” este declarația politică a senatorului Cârciumaru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Jos haita roșie!

    Duceți -vă, bă, lângă drecnea, ca să fiți uniți, nenorociților!

Comment here