Ultima Ora

15:20 Ce spune Vîlceanu despre nemulțumirile PNL Târgu-Jiu

Contactat de euroolteniainfo.com, Dan Vîlceanu a venit cu o replică la declarațiile lui Marcel Romanescu privind numirile făcute de PNL în instituțiile publice și CE Oltenia. Primarul Târgu-Jiului și-a exprimat nemulțumirea referitoare la faptul că n-a fost promovată nicio persoană din cadrul organizației pe care o conduce, PNL Târgu-Jiu.

„El s-a supărat că a fost exclus din partid un prieten de-al lui și de atunci e tot supărat. Dar vorbim. Nu vine la ședințele Biroului Permanent Județean, într-adevăr, dar vorbim, ne vedem, discutăm”a declarat șeful PNL Gorj.

Dan Vîlceanu spune că selecția de persoane care ocupă funcții publice nu o face partidul: „Alte guverne făceau acest lucru. Noi nu facem numiri în plic, ca PSD. Noi putem face propuneri, dar selecția o face instituția respectivă. Nu decidem noi cine e în conducerea Complexului Energetic Oltenia. Le putem doar spune unor oameni să își depună CV-ul, ca să nu ne trezim după aia cu unii care au cine știe ce probleme. Dacă vă uitați, numirile pe deconcentrate s-au făcut prin concurs”.

Presa locală nota că ultimele numiri în Consiliul de Supraveghere al CEO s-au făcut cu „binecuvântare” politică de la PNL și că ar fi promovați în funcții indivizi dubioși, nutriționiști sau yoghini. Dan Vîlceanu precizează însă că „presa locală are propriile interese” și că tot ce a făcut PNL a fost să le recomande unor tineri antreprenori să își depună CV-urile.

„Am recomandat unor tineri oameni de afaceri să își depună CV-urile, pentru că CEO este o firmă, o afacere. Unul dintre ei a atras fonduri europene pe programe de start up cât n-au atras primării mari. Sunt tineri capabili, care vin din mediul privat și nu au nicio legătură cu politica. Ca să intri în conducerea CEO trebuie îndeplinite niște criterii, nu am eu cum să pun pe cineva acolo. Dar este nevoie de antreprenori, nu de funcționari de la cadastru sau mai știu eu de unde, ca până acum”, a mai declarat Dan Vîlceanu pentru euroolteniainfo.com.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here