Ultima Ora

15:19 Rovinari: Salvat de pompieri după ce a căzut pe copertina de la etajul 3

Un bărbat din Rovinari a tras, sâmbătă, o sperietură zdravănă, după ce a căzut de la fereastra locuinței, situată la etajul patru al unui bloc, pe copertina de la fereastra vecinului de la etajul trei.

„Copertina prinsă în perete în câteva dibluri, puțin îmbătrânită de vreme, soare și vânt primise responsabilitatea de a susține greutatea bărbatului până la sosirea colegilor noștri. Norocul bărbatului a fost, pe de o parte faptul că a fost văzut la timp și vecinii au alertat pompierii, iar pe de altă parte îndârjirea copertinei de a rezista eroic până când pompierii au ajuns la fața locului.

Colegii noștri au evaluat situația rapid și, printr-o sincronizare exemplară, au reușit să-i salveze viața bărbatului care era, ușor de înțeles de ce, foarte panicat.

Astăzi lupta contratimp a colegilor noștri a avut un final fericit, dar recomandăm tuturor să fie un pic mai atenți pentru ca o situație de urgență poate fi generată oricând și mai ales atunci când te aștepți mai puțin. La finalul intervenției toți cei care au trăit cu sufletul la gură intervenția colegilor noștri, au aplaudat ca după o mare reușită” a comunicat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Comment here