Sportive

O nouă achiziție la CSM cu ajutorul SPONSORILOR

Sârbul Stefan Andrejevic este noua achiziție a echipei de baschet CSM Târgu Jiu. Ca şi în cazul handbalistelor din Ucraina, Clubul Sportiv Municipal a reuşit aducerea la Târgu-Jiu a jucătorului sârb cu ajutorul sponsorilor.

Gruparea gorjeană și-a asigurat serviciile pivotului sârb Stefan Andrejevic. În vârstă de 26 de ani, sportivul de 2,09 m a evoluat, în ultimele două sezoane, la Basketball Club Batumi, în Superliga din Georgia. Acolo, Andrejevic a avut o medie de 11 puncte pe meci. Un număr 5 clasic, jucătorul sârb a avut un sezon impresionat pentru echipa din Batumi și a fost desemnat de Eurobasket.com, drept unul dintre cei mai buni jucători din campionatul din Georgia. Ca profesionist, noul pivot al CSM-ului, născut la Pristina, a mai jucat în Serbia pentru grupările: Spartak, Beovuk 72 Beograd, Torlak și Plana.

Andrejevic a început, din această săptămână, antrenamentele cu CSM Târgu Jiu și este posibil să debuteze chiar în partida de sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 17.00, cu CSM Miercurea Ciuc.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here