Din Judet

Bătut crunt în secția de poliție. Conducerea IPJ Gorj a dispus verificări

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Gorj a dispus verificări interne, de către Compartimentul Control Intern, în cazul bărbatului din Țicleni care a acuzat c-ar fi fost bătut de trei jandarmi și trei polițiști până când a fost lăsat inconștient.

Narcis Bobină este brancardier la spitalul din Târgu-Cărbunești. Sâmbătă seara era cu un prieten la clubul din Țicleni, au făcut consumație iar scandalul a pornit de la faptul că a vrut să achite nota cu cardul, neavând bani lichizi la el, după cum a declarat bărbatul pentru sabotorii.ro.

“Am luat o bere, o pizza și m-am dus să plătesc cu cardul de salariu. Nu au POS acolo să plătesc cu cardul, trebuia bani cash. De acolo a plecat toată treaba, de la card, m-au îmbrâncit, că să ies afară. Copilul al mic al patronului m-a îmbrâncit”, a spus Bobină.

Acesta susține că afară din club îl așteptau oamenii legii cu cătușele, să îl ducă la secție.

“A venit un jandarm, a început să mă ia pe sus, mi-a pus cătușele, mi-a pus mâna pe față și mi-a intrat degetul lui în gură. Am spus: nu mai pot să respir!!! În acel moment, instinctiv, l-am mușcat pe un jandarm de deget. Eram băut, nu am băut mult, dar mi s-a tăiat filmul. Ori mi-au pus ceva în băutură, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. La secție m-au bătut. De la secție m-a luat și salvarea. Trei jandarmi și trei polițiști au fost. Mi-am pus mâinile pe față, dar dădeau, da. Jandarmii au dat. Era unul chelios așa, cu părul scurt și alb, cică are sală de fitness la Târgu Jiu”, a afirmat Narcis Bobină.

Bărbatul a fost dus chiar la spitalul la care lucrează, la Târgu-Cărbunești, la Primiri Urgențe, apoi transferat la Psihiatrie.

“M-au internat la urgență și de acolo la Psihiatrie, vezi Doamne că de la mine a plecat. O să îmi scot certificat medico-legal. Mi-au zis să aștept până luni, când vine doamna doctor”, a declarat Bobină.

IPJ Gorj a transmis că în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. De asemenea, conducerea IPJ Gorj a dispus și verificări de către Compartimentul Control Intern, conform gorjeanul.ro.

Comment here