Ultima Ora

15:17 UCB Târgu Jiu s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României

Echipa de handbal masculin a Universității ”Constantin Brâncuși” a trecut de HC Beldiman Arad, scor 28-23. În urma victoriei obținute, UCB Târgu Jiu s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României.

Duminică, 3 noiembrie, UCB Târgu-Jiu s-a impus pe tren propriu, în 16-imile Cupei României, în fața echipei HC Beldiman Arad pe care a reușit să o învingă de două ori în acest sezon. Prima victorie a fost în campionat, în urmă cu două săptămâni. Atunci, gorjenii s-au impus la Arad cu 23-18.

Calificarea în optimile cupei ar putea aduce la Târgu-Jiu, în urma tragerii la sorți, un adversar de top din handbalul românesc. Antrenorul universitarilor gorjeni și-ar dori ca meciul din optimile Cupei României să se joace la Târgu-Jiu. Adrian Gorun ar vrea o întâlnire cu Dinamo București, echipă care evoluează în Champions League.

Gorjenii vor trebui să aștepte ziua de 19 noiembrie pentru a-și afla adversarul. Atunci va avea loc, la sediul FRH, tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din cadrul optimilor Cupei României. Optimile sunt programate pe 8 decembrie, sferturile de finală pe 15 decembrie, iar turneul final în perioada 4-5 aprilie 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here