Ultima Ora

15:16 Cine i-a luat locul lui Borşa la Cupa României 3×3

Cupa României 3×3 la baschet masculin continuă, în acest weekend, cu ultimele două turnee de calificare. Sâmbătă, 22 februarie şi duminică, 23 februarie, Arena de Baschet Bucureşti este din nou găzdă pentru confruntările care vor decide echipele calificate la Turneul Final. CSM Târgu Jiu face parte din Grupa A, anunţă csmtargujiu.ro.

Cele 20 echipe înscrise au fost repartizate în șase grupe de câte trei sau patru echipe. Se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare, primele două clasate în fiecare grupă calificându-se în fazele eliminatorii. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A, alături de CSM Oradea şi CSM Sighet.

Componenţa echipei de 3×3 a CSM Târgu Jiu este în mare parte aceeaşi ca la primele două turnee: Adrian Roşu, Alexandru Berca şi Andrei Gheorghe. Noutatea din lot o reprezintă Remus Răceanu, care l-a înlocuit pe Alin Borşa, ce acuză o uşoară întindere. Oficialii de la Târgu Jiu au hotărât să-l menajeze pe Borşa în perspectiva meciurilor din campionat. Calificaţi deja la Turneul Final, gorjenii joacă cele două turnee fără presiune, dar hotărâţi să lase din nou o impresie bună.

„Suntem calificaţi şi nu există presiune. Mergem să jucăm un baschet frumos şi să facem o figură bună la fel ca la primele două turnee. Important pentru noi este să ne întoarcem sănătoşi de la Bucureşti, pentru a putea aborda aşa cum trebuie meciurile din campionat” a declarat Alexandru Berca.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here