Ultima Ora

15:16 Băsescu, colaborator al Securității

Curtea de Apel București a admis, vineri, acțiunea Consiliului Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) admițând calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu, potrivit deciziei instanței, decizia nefiind definitivă.

Sentința Curții de Apel București: ”Admite acţiunea. Constată calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa pârâtului Băsescu Traian. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la C.A.B.-S a-VIII-a C.A.F. Pronunţarea se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 20.09.2019, conform art. 396 alin. 2 din Codul de procedură civilă” potrivit G4media.ro.

„Nu comentez, trebuie să mă apăr. Avem puncte de vedere total diferite, eu și CNSAS, vom vedea. Ne va impăca un al treilea, judecător. Hai să vedem procesul”, declara Traian Băsescu înainte de pronunțarea sentinței.

Întrebat dacă a fost sau nu colaborator al Securității, Traian Băsescu a susținut că nu. Potrivit Consiliului, Traian Băsescu ar fi fost recrutat de Securitate în 1973, în perioada în care era student la Institutul de Marină.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here