Ultima Ora

15:16 Avocat celebru, ŞEF la partidul fondat de Voiculescu

Avocatul Daniel Ionașcu a fost ales președinte executiv al Partidului Puterii Umaniste (PPU), la ședința Consiliului Național ce a avut loc duminică, la București.

Acesta le-a spus colegilor săi că își dorește din tot sufletul ca PPU să fie un partid altfel, implicat în problemele țării și ale comunităților.

„Vă dau cuvântul meu de onoare. Acesta este sentimentul care mă încearcă, al unei politici altfel, cu sufletul, în care fiecare dintre noi se implică real pentru țara lui, pentru comunitatea lui, iar împreună putem face mult, pentru că unde-s doi puterea crește. Trebuie să ne implicăm serios dacă vrem să schimbăm această țară, dacă vrem cu adevărat să schimbăm ceva trebuie să schimbă mentalitatea fiecăruia. Vreau! Pot! Am cu cine? Trebuie să avem. Împreună, avem. Trebuie să facem o politică altfel. Nu mă interesează celelalte partide, nu sunt partide mari și partide mici, dorința mea nu este mare sau mică. Dorința mea este pe cât vreau eu să dau un impuls propriei voințe, de a face și credința că voi ajunge la final” a declarat Ionaşcu.

La alegerile prezidenţiale, Ramona-Ioana Bruynseels a fost candidatul Partidului Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (10)

 1. domnul avocat ionascu este cea mai potrivita persoana pentru asa ceva este un om foarte pregatit

 2. este o persoana profesionista care imi place foarte mult este un avocat in adevaratul sens al cuvantului.

 3. daniela savulescu

  un avocat care isi merita locul intre cei mai buni oameni de conducere intr-un partid.este un adevarat patriot.

 4. mi se pare foarte buna alegerea domnului daniel ionascu in fruntea partidului el era cel mai potrivit pentru ocuparea acestui post felicitari domnule avocat.

 5. cred cu tarie ca domnul ionascu isi va face treaba la partid exemplar pentru ca este o somitate in materie de drept si de avocatura.

 6. miruna stanculescu

  il urmaresc de mult timp pe domnul avocat si se vede ca celebra avocata paula iacob l-a invatat ceea ce trebuie.

 7. alexandra calafateanu

  un mare om care stie sa iubeasca tara si cetatenii sai felicitari domnului avocat si sper sa faca ca lucrurile sa mearga bine in societate.

 8. andreea moldovan

  un mare avocat acest ionascu il respect foarte mult si il felicit pentru succes.

 9. alexandru martinescu

  un adevarat patriot il respect si ii urez mult succes.

 10. un partid frumos caruia ii prezint un mare viitor pe scena politica din romania.

Comment here