Ultima Ora

15:15 Iohannis scoate ARMATA pe străzi. Carantină TOTALĂ în România

Președintele Klaus Iohannis a anunțat impunerea carantinei totale în România, pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus, începând de miercuri, 25 martie.

Populația nu va mai putea părăsi locuințele decât pentru a cumpăra alimente sau medicamente, a se deplasa la locul de muncă sau pentru situații de urgență. Recomandările valabile acum doar noaptea se vor aplica și ziua. Președintele a anunțat că se va apela la Armată pentru a suplimenta forțele Jandarmeriei și Poliției.

”Am evaluat situația care, după cum știm cu toții, devine din ce în ce mai complexă. Am discutat măsurile suplimentare care se cer luate în această perioadă. Ce a fost până acum recomandare devine obligatoriu. Oamenii pot ieși la serviciu, să își facă cumpărăturile absolut necesare de alimente. Am convenit ca, în această perioadă, să pregătim pentru persoanele în carantină sau izolare măsuri de supraveghere electronică. Am convenit să folosim armata pentru a gestiona mai bine situațiile din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de poliție și jandarmerie. Persoanele cele mai vulnerabile sunt cele peste 65 de ani. Pentru a le proteja, se vor introduce restricții speciale. Vor trebui să stea practic tot timpul acasă” a declarat Iohannis.

   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here