Ultima Ora

15:15 Bărbat din Logrești, dat dispărut

Un bărbat din comuna Logrești, în vârstă de 45 de ani, a fost dat dispărut de fratele său. Constantin Poenaru este cunoscut cu afecțiuni psihice și plecări repetate de la domiciliu.

„La data de 25 septembrie a.c., Poliția Orașului Târgu-Cărbunești a fost sesizată de către un bărbat de 43 de ani, din comuna Logrești, cu privire la faptul că, fratele său, Constantin Poenaru, de 45 de ani, din comuna Logrești, a plecat de la domiciliu în data de 20 septembrie a.c., și nu a mai revenit până în prezent. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice și plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.75 metri, greutate aproximativă 65 kg., față ovală, ochi verzi, păr șaten. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de bărbat la momentul plecării. Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here