Ultima Ora

15:15 Adrian Tudor, dornic de dezbateri cu contracandidații

Adrian Tudor îi provoacă la dezbateri publice pe contracandidații săi la funcția de primar al Municipiului Târgu Jiu.

Fostul viceprimar a anunțat, printr-un comunicat de presă, că e dispus ca de luni încolo să participe la dezbateri menite să îi ajute pe alegătorii care vor vota pe 27 septembrie. Liderul filialei județene a Partidului Verde speră ca inclusiv primarul Marcel Romanescu să fie prezent la aceste dezbateri.

„De săptămâna viitoare începe precampania electorală.Ținând cont că, din cauza crizei sanitare, contactul electoral direct cu cetățenii va fi unul limitat, invit public pe toți contracandidații mei la funcția de primar al municipiului, inclusiv pe actualul primar, să dăm drumul de  luni, cu sprijinul mediei locale, la un ciclu  de dezbateri privind soluțiile pentru oraș și viața oamenilor. Nu trebuie să mai amânăm acest lucru. Cetățenii din Târgu Jiu au dreptul să aleagă în cunoștință de cauză pe cel care îi va conduce în următorii patru ani. Pentru ca ei să ne cunoască ideile și soluțiile trebuie să venim, o dată sau de două ori pe săptămână, în fața lor, într-un format agreat de toți, inclusiv de posturile locale de televiziune. Cine are soluții, să vină să le pună pe masă! ”- afirmă Adrian Tudor, liderul Partidului Verde Gorj și candidat al formațiunii la Primăria Târgu Jiu.

Acesta a prezentat și 7 teme de dezbatere pentru perioada următoare, dar a anunțat și că este gata să semneze o demisie în alb care să fie folosită dacă nu realizează promisiunile pe care le face alegătorilor. „Eu îmi voi depune public, odată cu anunțul candidaturii mele și demisia în alb din funcția de primar. Dacă nu voi veni anual în fața cetățenilor să le prezint rapoarte de progres, pentru fiecare promisiune electorală pe care o voi face în această campanie, înseamnă că nu sunt demn să fiu, mai departe, primarul lor. Dacă nu suntem în stare să  ne onorăm promisiunile, începând cu primul an de mandat înseamnă că trebuie să renunțăm la funcție. Orașul e mai important decât funcția fiecăruia dintre noi.”- a  mai precizat Adrian Tudor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here