Ultima Ora

15:14 Situație dificilă la UATAA Motru. Vîlceanu: Să pună mâna să găsească soluții!

Deputatul Dan Vîlceanu l-a taxat dur pe primarul din Motru, Cosmin Morega, pe tema UATAA. ”Să pună mâna să găsească soluții, că de asta l-au ales oamenii” a declarat liderul PNL Gorj la Interviurile Infinit FM.

Asta după ce, edilul PSD a lansat apeluri repetate către guvern, în vederea alocării de bani uzinei care asigură apă caldă și căldură pentru locuitorii din Motru. UATAA nu a reușit să-și achite certificatele de carbon până la data limită de 30 aprilie. Pe 1 iulie, Consiliul Județean Gorj le-a solicitat, în scris, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Ministerului Finanțelor, sprijin pentru UATAA, prin alocarea sumei de 9.260.000 lei.

”Până să ajungă Morega primar, s-au găsit bani pentru UATAA. La cum tratează lucrurile, am impresia că vrea s-o închidă” a comentat Dan Vîlceanu.

Comments (1)

  1. […] In aceeasi discutie Dan Vilceanu a precizat ca a avut o consultare cu sindicatele din zona Motru unde a fost prezent si Cosmin Morega ce a solicitat sprijin, insa intrebare dlui Vilceanu pentru dl primar al municipiului Motru ar fi fost urmatoarea: “Dar dumneata ce faci dom’ne, dumneata cu ce te ocupi la primari? Ca de cersit o fac toti, dar dumneata esti municipiu. Ce faci dumneata la primarie, pana acum cum a traiti UATAA, cum s-au gasit solutii de imprumut al certificatelor, dumneata ce faci dom’ne la primarie? Doar atat, vii sa plangi si crezi ca vei pacali oamenii din Motru ca faci ceva? Pune mana si fa treaba ca de aia ai fost ales primar si ai o responsabilitate, nu te mai plange, nu mai plange public si sa stai cu mana intinsa toata ziua si pune mana si fa treaba!Asta trebuie sa stie primarul de la Motru!”Va recomandam intreg interviul pe Radio Infinit […]

Comment here