Ultima Ora

15:14 PSD nu va vota moțiunea împotriva lui Virgil Popescu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Focşani, că nu poate să-și îndemne colegii să voteze moțiunea simplă inițiată de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

”Am evitat mereu să fiu penibil şi ipocrit, ca şi om politic. Ceea ce face USR acum, nu am nicio reţinere să spun, sunt nişte ipocriţi. Aplaudau precum focile când s-au liberalizat preţurile la energie şi noi spuneam că nu e bine, poate ar fi bine să ducem încă un an de zile, să rămânem cu reglementare. Singurul lucru notabil, după liberalizarea preţurilor la energie, au apărut iar băieţii deştepţi din energie. Iar, azi, vin cu o moţiune simplă împotriva dlui Virgil Popescu. Nu e prima oară când o spun. Prim-ministrul are atribuţii în evaluarea miniştrilor, urmând ca apoi să avem discuţii în coaliţie”, a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a continuat: ”Sub nicio formă eu nu pot să-i îndemn pe colegii mei să voteze o moţiune iniţiată, culmea, de către cei care au împins spre această liberalizare a preţurilor. Nu am cuvinte nici de laudă despre fostul guvern de dreapta, dar cred că ne interesează mai mult viitorul şi cu anumite lucruri pe care o să le modificăm în ordonanţa de urgenţă aşteptăm şi măsurile de la CE, sperăm ca această perioadă să o depăşim cât mai bine”.

Comment here