Ultima Ora

15:14 Daniel Chițoiu, implicat într-un accident soldat cu un mort și doi răniți

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a fost implicat în accidentul produs, joi, pe DN7, Pitești-Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, fostul vicepremier era la volan, singur în mașină și este în afara oricărui pericol.

Reprezentanții IPJ Argeș susțin că în accident au fost implicate două mașini, una condusă de un bărbat de 82 de ani și alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești -Rm.Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din București. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis polițiștii din Argeș.

Potrivit primelor informații, accidentul a fost produs de șoferul Loganului, căruia i s-a făcut rău și a intrat pe contrasens. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here