Ultima Ora

15:13 Cîțu participă la Congres. ”Dacă nu votăm, nu avem preşedinte”

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat, vineri, că va merge la Congresul PNL de duminică.

Întrebat, la Senat, dacă va participa la congresul PNL de duminică, la care se alege noul preşedinte al partidului, Cîţu a răspuns: „Cred că trebuie să participăm toţi. Dacă nu, nu o să fie ales (Nicolae Ciucă – n.r.). Este o singură moţiune şi suntem obligaţi să participăm. Nu avem decât să votăm. Dacă nu votăm, nu avem preşedinte, este o singură moţiune şi trebuie să o votăm toţi. Eu nu vă spun cum voi vota eu, dar vă spun că trebuie să votăm, altfel nu avem ce face”.

Potrivit lui Cîțu, ar fi fost o oportunitate la acest congres şi pentru alţi liberali să candideze la funcţia de preşedinte al partidului.

„Eu am candidat, am câştigat. Acum, dacă mai voia şi altcineva să candideze, putea să candideze, era o oportunitate. Nu au dorit”, a afirmat fostul premier, citat de Agerpres.

Florin Cîţu a arătat că nu va candida pentru vreo funcţie în conducerea partidului, pentru că este deja membru de drept în Biroul Executiv.

„Sunt membru de drept în BEx al PNL, orice funcţie are un singur vot acolo, pot să îmi exprim opiniile în interior”, a mai spus fostul lider al partidului.

Comment here