Ultima Ora

15:12 Intră PSD la guvernare? Miruță: O înțelegere confortabilă a hoțiilor în comun

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, la sediul partidului, că are discuţii cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă şi a arătat că nu exclude nici varianta unui guvern tehnocrat, până la alegerile anticipate. În privinţa intrării PSD în guvern, Marcel Ciolacu a precizat că ia în calcul orice soluție care va duce la deblocarea crizei.

Deputatul Radu Miruță, președinte USR Gorj, spune că ”PNL nu a dorit și nu a manifestat nici măcar un singur gest oficial înspre a ne așeza la masă pentru a recompune coaliția”. În opinia sa, un PSD alături de PNL înseamnă ”o înțelegere confortabilă a hoțiilor în comun”.

”Rămâne de văzut cum va explica PNL propriilor votanți, cărora le-a cerut votul pentru a scăpa de PSD și acum exact bagă PSD la guvernare într-o a doua coaliție USL canceroasă pentru România și cum vă explica PSD că cel mai mare partid acceptă intrarea la guvernare fără premier, într-un guvern cu parțial aceiași miniștri demiși de PSD, de curând, prin moțiune de cenzură” spune Miruță, pe pagina de socializare.

Comment here